ثبت نام کلاس های متلب

کارگاه آموزشی متلب و پروتئوس

کلاس آقای صادقی بجستانی – متلب (پیشرفته) ۱۰ جلسه ۲۵۰۰۰ تومان

کلاس های آقای مزروعی متلب – پروتئوس ۲۰ جلسه ۴۵۰۰۰ تومان

شروع کلاس ها بین دو ترم می باشد.

هزینه دوره : ۴۵۰۰۰ تومان

مهلت ثبت نام : ۲۵ / ۸ /۹۱

شروع کلاس ها : ۳۰ / ۸ / ۹۱ سه شنبه ها ۱۶ الی ۱۸              پنجشنبه ها : ۱۶ الی ۱۸

جهت ثبت نام نام و نام خانوادگی خود را به این شماره اس ام اس دهید.

اعضاء فعال بسیج با ۲۰ درصد تخفیف…!

۰۹۳۹۰۶۰۱۶۱۰  رضوانی

همچنین میتوانید از فیلد دیدگاه ها ایمیل خود و همچنین شماره تلفن خود را قرار دهید تا با شما تماس حاصل نماییم

موفق باشید…!

۱۲ دیدگاه

هم‌اکنون ۱۲ دیدگاه در ثبت نام کلاس های متلب وجود دارد. شاید دوست داشته باشید برای خود را بیافزایید؟

1. با عرض سلام و خسته نباشید

من دانشجوی دانشگاه امام رضا نیستم و صرفه با دیدن بنر تبلیغاتی این کلاس راغب شدم تا در آن ثبت نام کنم . لطفا در صورتی که امکان ثبت نام اینجانب وجود دارد ، اطلاع دهید .

با تشکر
    کاتبی

• با سلام و خسته نباشید
      خیر مشکلی نیست و میتوانید ثبت نام کنید. فقط نام و نام خانوادگی و همچنین شماره تماس خود را به شماره تماسی که در پست قرار داده شده ارسال کنید.
      با تشکر

• با سلام و تشکر

من sms زدم لطفا بفرمائید برای ثبت نام نهایی و انتخاب نوع دوره چه کاری را باید انجام دهم . و نیز بفرمائید نرم افزار پروتئوس در رباتیک چه کاربردی دارد ؟

• با سلام با همین شماره همراه تماس بگیرید تا خود آقای رضوانی دبیر انجمن برق شما را راهنمایی کنند
          موفق باشید در پناه حق.

2. سلام . من sms زدم ولی اگه یه وقت بخوام انصراف بدم چی ؟

• با سلام با همین شماره تماس sms بفرستید و انصراف خود را اعلام کنید.
      با تشکر.

3. من متقاضی ثبت نام در کلاس های آقای مزروعی هستم.در صورت امکان لطفا با من تماس حاصل فرمایید.

• با سلام حتما موفق باشید.

4. سلام . کلاس آقای صادقی از کی شروع میشه !!>>

5. شرکت در کلاس آموزشی متلب را دارم

6. سلام خسته نباشید
    سوالی که داشتم اینکه ترم جاری هم دوره متلب-پروتئوس خواهید داشت ؟ اگر بلی لطفا زمان را اعلام بفرمایید

• با سلام این ترم هم دوره متلب برگزار خواهد شد اعلام می کنیم .موفق باشید.

ارسال دیدگاه