عکس های دانشگاه

نوشته شده توسط admin. در آلبوم تصاویر

منتشر شده در مهر ۲۱, ۱۳۹۱ با ۰ دیدگاه

ناگفته پیداست که تمامی اهداف و برنامه‌های آموزشى، پژوهشی و فرهنگى دانشگاه بدون فضاها، امکانات و تجهیزات مختلف محقق نخواهد شد. از این رو، دانشگاه امام رضا(ع) فضاهای آموزشی خود را مجهز به سلسله امکاناتی کرده است تا از این طریق فرآیند تولید علم در این دانشگاه تسهیل گردد. برای نمونه، وجود ۵ سالن سمعی و بصری مجهز به سیستم پروژکشن، وجود ۲ آزمایشگاه مدار الکترونیک، ۲ آزمایشگاه فیزیک و کارگاه برق و جوشکارى، راه‌اندازی آزمایشگاه زبان مجهز به مدرن‌ترین سیستم صوتی و تصویرى، وجود کارگاه کتابدارى، تأسیس آزمایشگاه عمومی و تخصصی کامپیوتر مجهز به ۵۰ دستگاه رایانه و متصل به شبکه اینترنت، سالن آمفی تئاتر با ظرفیت ۲۲۰ نفر مجهز به دوربینهای فیلمبرداری و سیستم صوتى، نمازخانه دانشگاه در دو طبقه به تفکیک خواهران و برادران، اتاق کنفرانس مجهز به مدرن‌ترین سیستم سمعی و بصرى، مرکز رفاهی و سلف سرویس با گنجایش ۱۲۰۰ نفر در دو طبقه (مجهز به سیستم آشپزخانه و سردخانه)، سالن ورزشی چندمنظوره، خوابگاه ۲۴۰ نفره خواهران و وجود ۳۰ کلاس درس با ظرفیت ۱۴۰۰ صندلى، نشان دهنده توجه مسؤولان این دانشگاه به امور سخت‌افزاری علمی و رفاهی است.

افتخارات دانشگاه:
دانشگاه امام رضا(ع) در این سالها توانسته است افتخاراتی متعددی را کسب کند و همین افتخارات تجارب ارزشمندی را به وجود آورده و چشم‌انداز مطلوبی را پیش روی دانشجویان و مسؤولان دانشگاه امام رضا(ع) ایجاد کند که در پایان نگاهی خواهیم داشت به گوشه‌ای از این افتخارات:
۱ـ قبولی ۱۸۰ نفر از فارغ‌التحصیلان در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه‌های مختلف کشور
۲ـ کسب مقام سوم جشنواره قرآنی دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور
۳ـ کسب رتبه اول کارشناسی ارشد کتابداری توسط یکی از دانشجویان این دانشگاه
۴ـ کسب مقام چهارم مسابقات قرآن دانشجویان دختر کشور در رشته قرائت
۵ـ انتخاب نشریه دانشجویی «نغمه ۱۰۰۱» به عنوان نشریه برتر جشنواره تشکل های برتر استان خراسان رضوى.

بدون دیدگاه

هم‌اکنون دیدگاهی در عکس های دانشگاه وجود ندارد. شاید دوست داشته باشید برای خود را بیافزایید؟

ارسال دیدگاه